25 Mart 2013 Pazartesi

Physicians Formula | Eyeliner Trio- Nude Eyes


Bu kalemleri her gün severek kullanıyorum. Taşıması, kullanması hayli kolay. Balmumu içerdiği söylenmişti alırken. Belki çok hoşuma gitmeyen bir özelliği sim içermesi. Normalde simli kalem pek sevmem ama bunun içinde bulunanlar çok göz tırmalamıyor. Bir güzel özelliği ise gün sonuna doğru üst göz kapağınıza eyelinerın geçmemesi. Yani sizi pandaya dönüştürmüyor saatler sonra :) Kalemi hiç silmeden yatılabileceği bile söylenmişti, öylesine sağlıklıymış ama ben her zaman makyajı temizleyip öyle uyumaktan yanayım :)


Kalemler mekanik olduğundan açacak derdinden kurtuluyorsunuz. Hatta arkasından ucunu daha ince çekebilmek için inceltmek amaçlı bir araç çıkıyor. Bu özelliği ile de çok kullanışlı. Ve de Clinique'in mekanik kalemlerinde olduğu gibi çevirerek dışarı çıkarttığınız ürünü geri sokamamak gibi bir sorun yok! En sinir olduğum şey odur. Bilmeden açıp geri sokamamak.


                                                                                                    Physicians Formula vs. Lancome


Burada renklerini görmeniz mümkün. Kapaklarına bakılınca siyah, kahve ve açık kahve gibi görünüyor ama kahverengisi daha ziyade gri gibi. Hatta bence gri :)

Kalıcılığını görebilmeniz için en sol tarafta Lancome  Le Crayon Khol "Raisin noir" ile karşılaştırıldı.Sürdüm ve ardından silmeye çalıştım. Kalıcılığı gördüğünüz gibi. Lancome benim için kalemlerin en iyisi idi. Ta ki resimde gördüğünüz siyah kalemi alana kadar! Bence kendisi Lancome'un yüz karası. Ama kahverengisi de bir o kadar güzel! Hatta herkesin durdurup "bu kalemin markası ne?" diye sorduğu bir ürün öyle anlatayım. O ikisinden daha sonra bahsedeceğim. Göz kaleminizin kalıcılığını arttırmak için yapmanız gereken göz kapağınıza da az miktarda kapatıcınızdan uygulayıp hafif bir pudra geçmeniz. Böylelikle kalemin üst tarafa geçme ihtimalini en aza indirmiş olursunuz :)

Physicians Formula ürünleri bildiğiniz gibi eczanelerde satılmakta. Denemenizi tavsiye ederim :) Fiyatları baya uygun ve de mat tonlar da olmak üzere birçok rengi mevcut.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...